Sport

Ennyire jól is kinézhetne a budapesti vizes-vb arculata

Írtunk róla, hogy nem sikerültek valami jól a 2017-es budapesti vizes-világbajnokság plakáttervei. Nagyon nem, kapja is az ívet a szövetség az emberektől.

Közben nagyon hasít az interneten egy diák munkája. A KREA Kortárs Művészeti Iskola harmadik év első felében egy tömegrendezvény arculatának (újra)tervezését osztotta ki feladatul, az egyik tanuló, Hetsch Ferenc pedig közzétette a saját munkáját. Sokkal jobbak, mint amik a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) Facebook-oldalán megjelentek, plakátostul, mindenestül.

Hetsch korábban a coffein.hu-nak nyilatkozott, azt mondta, több ötlete is volt, harmadikra érzett rá igazán:

“A harmadik irány, amiből végül az arculat elsődleges kampánya született, úgy indult, hogy el akartam dobni a sallangot. A lehető legkevesebb elemmel szerettem volna megmutatni, mi is az, amiért az ember kimegy egy ilyen eseményre, amiért bekapcsolja otthon a számítógépet, hogy utánajárjon az interneten. És akkor villant be, hogy lényegében ez a rendezvény, de bármelyik másik tömegrendezvény vagy esemény is egy dologra, a közönségre épül” – mondta.

A 444.hu is megkereste, nekik azt felelte, nem küldte el a szövetségnek a munkáját. A szövetség amúgy megoldotta házon belül, a jól bejáratott grafikusukra bízták a munkát.

Ízelítőül pár darab, a teljes termést IDE kattintva lehet megnézni:

Forrás: behance.net
Forrás: behance.net
Fotó: behance.net
Fotó: behance.net
behance.net
behance.net

Ajánlott videó

Olvasói sztorik