Sport

A hollywoodi forgatókönyvírók is megirigyelhetnék ezt a drámai végjátékot

A szezon előtt szinte az volt a kérdés, hogy vajon hányadik helyen választhat majd a nyári drafton a Portland Trail Blazers kosárlabdacsapata, miután az egyik legjobb játékos, LaMarcus Aldridge távozott. Ehhez képest a Damian Lillard vezette társaság sorra szállítja a meglepetéseket, jelenleg rájátszást érő helyen tanyázik nyugaton az NBA-ben.

Nem kellett sok ahhoz, hogy a Portland magyar idő szerint pénteken hajnalban is begyűjtsön egy nagy skalpot, ráadásul idegenben, a Los Angeles Clippers vendégeként. A Trail Blazers alig több mint két perccel a meccs vége előtt még hat ponttal vezetett, sőt, a hajrá őrült triplái után, 94-94-nél támadhatott a győzelemért is. Moe Harkless kihagyta azonban a dobást, a labda a Clippershez került, az időkérés után pedig JJ Redick talált be a dudaszó pillanatában.

LeBron James három negyeden át ellenállhatatlanul játszott a Brooklyn Nets ellen, 14 mezőnykísérletéből 13 is betalált, 30 pontig jutott. A Cleveland Cavaliers sztárja a negyedik felvonásban már nem tudott betalálni, a hazai Brooklyn ráadásul 14-0-s rohanással zárta le a meccset és nyert végül 104-95-re.

Eredmények – NBA, alapszakasz

Indiana Pacers – New Orleans Pelicans 92-84

Brooklyn Nets – Cleveland Cavaliers 104-95

New York Knicks – Chicago Bulls 106-94

Oklahoma City Thunder – Utah Jazz 113-91

Los Angeles Clippers – Portland Trail Blazers 96-94

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik