Sport

Egyre csak erősödik a Fradi

Hivatalossá vált, nyáron három válogatott játékost t is leigazolnak a zöld-fehérek.
Kedden már megszellőztettük, hogy a 24 éves győri válogatott, Kovacsics Anikó minden bizonnyal a Népligetbe költözik, ahogy azt is, hogy Danick Snelder, a hollandok vb-ezüstérmese is érkezik a Thüringer HC-ből. Nos, a klub honlapja csütörtökön hivatalosan is bejelentette a két játékos szerződtetését.

Mint kiderült, Kovacsics Anikó és Danick Snelder két évre írt alá, de bejelentettek egy újabb érkezőt is, mégpedig a váciak válogatott kapusát, Bíró Blankát, aki három évig lesz a Ferencváros játékosa.

A Fradi eközben meghosszabbította Nerea Pena, Szamoránsky Piroska, Szarka Adrienn, Szöllősi-Zácsik Szandra, Szikora Melinda és Mészáros Rea szerződését, míg Faluvégi Dorottyát, valamint Monori Orsolyát kölcsönadta. Előbbi az MTK-ban, utóbbi a NEKA-nál folytatja jövőre..

Cifra Anitát, Szekerczés Lucát, Katarina Tomasevicet valamint Kovacsicz Mónikát a következő évtől szabad listára teszi a klub.

Mindeközben a nagy konkurens, a BL-ben soros ellenfél, a Győr is bejelentette, a lejáró és opciós szerződésű játékosok közül – a korábban bejelentett Heidi Löke és Tóth Gabriella mellett – a világbajnok Amorim is hosszabbított.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik