Sport

Vb-ezüstérmes játékossal erősít a Fradi

A fradi.hu cikke szerint a következő szezontól a zöld-fehérek játékosa lesz a holland női kézilabda-válogatott világbajnoki ezüstérmes Danick Snelder. Jelenleg a német Thüringer HC színeiben kézilabdázik, amely azonos csoportban szerepelt a Bajnokok Ligája csoportkörében a magyar bajnoki címvédővel.

A 26 éves beállós Jeney Zsolt Ákos szakosztályelnök szavai szerint más nagy nevű riválissal szemben választotta az FTC-Rail Vargo Hungaria együttesét. Két évre írt alá.

„Szeretnénk a következő szezonban még előrébb lépni, ennek megfelelően meg kívánjuk erősíteni a következő évekre a csapat védelmének tengelyét és egyben a beállós posztra is egy nemzetközi szinten kimagasló játékerőt képviselő kézilabdást kerestünk. Aki nyomon követte a legutóbbi világbajnokságot, annak számára nem lehet kétséges, hogy ezen elvárásoknak Danick maradéktalanul megfelel! Emellett az is sokat elmond róla, hogy annak a holland válogatottnak a csapatkapitánya, amely decemberben ezüstérmet szerzett a világbajnokságon” – mondta Jeney Zsolt Ákos.

A holland játékos úgy fogalmazott: nemcsak Magyarországon, hanem az egész kézilabdás világban elismert klub az FTC, ezért nagy megtiszteltetésnek tartja, hogy nyártól ő is a csapat tagja lehet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik