Sport

Komoly beavatkozáson esett át a Győr válogatott jobbátlövője

Három hónap múlva állhat edzésbe, így valószínűleg véget ért számára az idény.

Tovább gyűrűzik az elképesztő sérüléshullám a Győri AUDI ETO KC női kézilabdacsapatánál. A csapat válogatott jobbátlövője, Planéta Szimonetta a tavaszi szezon során térdfájdalmakkal küzdött, ezért pályára sem tudott lépni. A hosszas vizsgálatok után kiderült, hogy a kézilabdázónál instabil térdkalács problémát diagnosztizáltak – írja a klub hivatalos honlapja.

Dr. Balogh Péter elmondása szerint Planéta térdében húzási tengelykorrekciót végeztek el. A beavatkozás után a játékos már a gyógyulás útjára léphet, a térdét három hónap múlva tudja újra terhelni. Ez pedig azt jelenti, hogy ebben az idényben tétmérkőzésen már valószínűleg nem lép pályára a jobbátlövő.

A Bajnokok Ligája középdöntőjében szereplő csapatnál rengeteg a sérült. Az idei bajnokságban előbb Tóth Gabriella, a decemberi világbajnokságon Tomori Zsuzsanna, majd egy BL-meccsen Bódi Bernadett, egy bajnokin pedig Korsós Dorina keresztszalagja szakadt el. Szintén a vb-n részlegesen sérült Görbicz Anita térdszalagja, de Kovacsics Anikó sem úszta meg, ő izomrostszakadást szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik