Sport

Brutálisan legyalulta a játékos a bírót

Egészen furcsa jelenet szemtanúi voltak azok, akik megnézték a Nashville Predators hokicsapatának meccsét a Calgary Flames otthonában (a vendégek nyertek 2-1-re). A második harmadban járt a meccs, amikor a vendégek rutinos védője, Dennis Wideman kapott egy nagy bodicseket a palánknál. Látszott rajta, hogy rendesen megérezte az ütközést, el is indult a kispad felé fújni egyet.

Ekkor érkezett háttal az egyik vonalbíró, Don Henderson, Wideman pedig nem csak fellökte, hanem bottal még meg is kínálta „kicsit” az asszisztens tarkóját.

A rendhagyó bodicsek:

Az utolsó pillanatban vettem csak észre Hendersont és már nem tudtam elkerülni az ütközést. Odamentem később Donnie-hoz és elnézést kértem tőle

– mondta a meccs után a hokis az ESPN-nek, bár ebből még nem derül ki, hogy sima ütközés helyett miért is döngölte jégbe a vonalbírót.

Az NHL-nél is felkapták a fejüket a történtekre, mert ugyan a meccs közben nem büntették Widemant, a liga kivizsgálja az esetet. Könnyen megeshet, hogy pénzbírság, esetleg eltiltás lesz a dologból.

(via ESPN)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik