Sport

Megtaláltuk minden idők legédesebb szurkolóját

Alant egy példa, hogy mekkora boldogságot képes szerezni egyetlen tömör, kemény, ajándékba kapott gumidarab.

Persze nem mindegy, hogy ki, mikor és hol adja, illetve kapja. A lenti, egy nap alatt közel tíz millió megtekintést hozó videó annak a kis Montreal Canadiens szurkolónak az örömét rögzítette, akihez kedden, a Columbus Blue ellen később 5-2-re elvesztett NHL-meccs melegítésénél korcsolyázott ki a hazaiak szélsője, Dale Weise, majd dobott át neki egy korongot.

A “pakk” nem nagy cucc. Átmérője 7, 5  a vastagsága 2, 5 centi. Gyártása során tizenegy különféle anyagot alkalmaznak. A gumit, mint alapanyagot kétfajta olaj teszi strapabíróbbá, majd különböző ásványi anyagok segítik a vulkanizálást, és később lassítják a gumi kopását. Van benne egy bizonyos fajta szénpor is, ami egyszerű töltőanyag.

Persze ez a kis srácot kevésbé érdekli. Ellenben nyilván örökké őrizni fogja.

#hockeyhappy

Közzétette: Boulder Hockey Club – 2016. január 27.

Az NHL szerdai játéknapján amúgy négy meccset rendeztek. A Csendes-óceáni csoportban éllovas Los Angeles Kings 2-0-ra, majd a harmadik harmad nyolcadik percéig 3-2-re vezetett, mégis kikapott a Colorado Avalanche-től. A 2012-ben és 2014-ben bajnok kaliforniai együttes 38-szor lőtt kapura, míg az Avalanche csupán 19-szer, ezzel együtt utóbbi gárda örülhetett a végén. A Kings legutóbbi négy mérkőzéséből hármat elveszített.

NHL, alapszakasz, eredmények:

Los Angeles Kings-Colorado Avalenche 3-4
Tampa Bay Lightning-Toronto Maple Leafs 1-0
Washington Capitals-Philadelphia Flyers 3-4 – hosszabbítás után
Calgary Flames-Nashville Predators 1-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik