Sport

Olyan kemény volt a Broncos meccse, hogy belesérült az egyik bíró

Az amerikai focit kedvelők elégedetten dörzsölhették a tenyerüket vasárnap, ugyanis visszatért az NFL-be a nagyüzem. Volt is egy vaskos meglepetés a játéknap során, ugyanis az előző szezon nagydöntőse, a Seattle Seahawks hosszabbításban kikapott St. Louis-ban a Ramstől. Az Indianapolis vereségére sem számítottak sokan, ehhez képest a Colts elvérzett a Buffalo Bills ellen.

A Detroit Lions a második negyedben 21-3-ra is vezetett San Diegóban, mégis a Chargers diadalmaskodott. Philip Rivers összesen 404 passzolt yarddal zárta a meccset, volt két touchdown átadása is.

Peyton Manningnek közben nem volt TD-passza, azonban ez belefért a Baltimore Ravens ellen, magabiztosan nyert a Broncos. A denveri találkozón két nagy sérülés is volt: előbb Gary Arthurra esett rá az egyik baltimore-i játékos, a vonalbírónak pedig eltört a kulcscsontja, majd nem sokkal a meccs után kiderült, hogy a Ravens egyik kulcsjátékosa, Terrell Suggs az egész szezonra kidőlt, elszakadt az Achilles-ina…

A magyra idő szerint vasárnap hajnali mérkőzésen a Dallas Cowboys szoros küzdelemben győzte le 27-26-ra a New York Giantset. Tony Romo 7 másodperccel a találkozó véget előtt adott touchdown passzt Jason Wittennek.

Eredmények – NFL, első játékhét

Buffalo Bills – Indianapolis Colts 27-14

Chicago Bears – Green Bay Packers 23-31

Houston Texans – Kansas City Chiefs 20-27

Jacksonville Jaguers – Carolina Panthers 9-20

New York Jets – Cleveland Browns 31-10

St. Louis Rams – Seattle Seahawks 34-31 – hosszabbításban

Washington Redskins – Miami Dolphins 10-17

Arizona Cardinals – New Orleans Saints 31-19

San Diego Chargers – Detroit Lions 33-28

Denver Broncos – Baltimore Ravens 19-13

Oakland Raiders – Cincinnati Bengals 13-33

Tampa Bay Buccaneers – Tennessee Titans 14-42

Dallas Cowboys – New York Giants 27-26

Ajánlott videó

Olvasói sztorik