Sport

Ingyenes lesz a női kosárlabda-Eb Debrecenben

Nevriye Yilmaz (Array)
Nevriye Yilmaz (Array)

A középdöntők első napjának érdektelensége miatt léptek a szervezők: megpróbálják becsábítani az érdeklődőket a Főnix-csarnokba.

Csütörtökön beszámoltunk róla, szinte üresen kongott a debreceni Főnix Csarnok a női kosárlabda-Eb középdöntőinek első, szerdai játéknapján. Azt viszont nyugodtan leszögezhetjük, a cívisvárosba vitt világ- és európai sportviadalok megrendezésére az utóbbi években soha sem lehetett panasz.

A nap rangadóján Nevriye Yilmaz, a török válogatott 35 éves, egyszer már visszavonult játékosa hasonló küzdelemre számít, mint a szerbek elleni csoportrangadón
Fotó: europress

Tudjuk jól, a magyar válogatott játékát sajnos már nem élvezhetjük, viszont ekkora rendezvényt sem hoznak mindennap az országunkba. A szervezők ezért ez alkalommal is azonnal reagáltak, próbálják menteni a menthetőt annak érdekében, hogy megteljenek a lelátók. Legfrissebb információnk szerint június 19 és 21 között minden egyes mérkőzés ingyenesen tekinthető meg Debrecenben.

Ráadásul a pénteki csúcsmeccsen nagy és parázs ütközetre számítunk. A francia-török csoportrangadó azért érdekes, mert a gallok eddig százszázalékos mérleggel állnak a tornán, bár a legutóbbi találkozójukon meleg lett a pite a végén.

Valószínűleg Ekrem Memnum török szövetségi kapitány ezért vérszagot fogott. A csütörtök esti edzés keményebb volt a megszokottakhoz képest. Érdekes volt látni, ahogy a rutinos tréner mennyire átszellemülten élt együtt csapatával a tréningen, majd mikor az véget ért, újra barátságosan mosolygott mindenkire.

Női kosárlabda Európa-bajnokság, középdöntők, program​​​​:

15.30: Montenegró–Fehéroroszország

18.00: Görögország–Csehország (Tv: Sport1)

20.30: Franciaország–Törökország (Tv: Sport1)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik