Sport

A skopjei védelem megállította az ETO-t

győri audi eto kc (győri audi eto kc)
győri audi eto kc (győri audi eto kc)

A Győr korábbi, a Skopje jelenlegi játékosa szerint a védekezésük miatt nyerték meg a szombati rangadót.

Az erősen megtépázott Győri ETO hat góllal kapott ki Skopjéban a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén. A győriek nehéz helyzetben vannak, hiszen hiába otthon játszhatják a visszavágót, hat gólt ledolgozni nem kis feladat.

A Vardar Skopjéban kézilabdázó Andrea Lekic korábban a Győr alkalmazásában állt, így jól ismeri a zöld-fehéreket, így fontos volt a lefújás utáni értékelése.

 Fotó: MTI/EPA

“Kiváló meccset játszottunk, nagyon jól működött a védekezésünk, talán most a legjobban a szezon során. Az eredmény is mutatja, hogy nem kaptunk sok gólt, a hatgólos különbség pedig biztató a visszavágóra. Úgy kell készülnünk a jövő heti meccsre, mintha 0-0-ról indulnánk. Nem akarok közhelyeket puffogtatni, de a védekezésünknek ugyanilyen hatékonynak kell lennie, ha sikeresek akarunk lenni. A szurkolók fantasztikus atmoszférát teremtettek, most volt a legjobb hangulat a csarnokban” idézi szavait a Nemzeti Sport.

A visszavágót április 11-én rendezik Győrben. Ha az ETO le tudja dolgozni a hátrányát, ott lesz a budapesti Final Fourban, viszont ha nem, épp a cél előtt bukik el a címvédő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik