Sport

Nadalnak meccslabdái voltak, mégis kikapott

Rafael Nadal (rafael nadal, )
Rafael Nadal (rafael nadal, )

Rafael Nadal három szettben kikapott Milos Raonictól az 5,381 millió dollár (1,51 milliárd forint) összdíjazású Indian Wells-i keménypályás tenisztorna férfi versenyének negyeddöntőjében. A hölgyeknél térdsérülés miatt visszalépett a további küzdelmektől Serena Williams.

Indian Wellsben már az elődöntőben összejöhetett volna Rafael Nadal és Roger Federer álommeccse, a svájci ugyanis már korábban megváltotta a jegyét a legjobb négy közé. Spanyol riválisa is szettelőnybe került a Milos Raonic elleni mérkőzésen, a kanadai játékos azonban a folytatásban meccslabdákat hárítva egyenlített, majd megnyerte a harmadik játszmát is, így ő készülhet Federer ellen.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Térdsérülés miatt visszalépett elődöntőjétől a világelső Serena Williams. Az amerikai sztár – aki 14 év után indult újra ezen a versenyen – a harmadik helyen kiemelt román Simona Haleppel játszott volna a döntőbe jutásért helyi idő szerint péntek este. Williams a jobb térdén sérült meg.

Visszalépése azt jelenti, hogy Halep automatikusan a fináléba jutott. Ellenfele a szerb Jelena Jankovic lesz, aki a másik elődöntőben csaknem kétórás mérkőzésen, három szettben legyőzte a német Sabine Lisickit.

Eredmények – Indian Wells-i tenisztorna

férfiak, negyedödntő:
Raonic (kanadai, 6.) – Nadal (spanyol, 4.) 4:6, 7:6 (12-10), 7:5 

nők, elődöntő:
Jankovic (szerb, 18.)- Lisicki (német, 24.) 3:6, 6:3, 6:1
Halep (román, 3.) – S. Williams (amerikai, 1.) – Williams feladta

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik