Sport

Alapember távozhat a szezon végén a Ferencvárostól

tomori zsuzsanna (tomori zsuzsanna)
tomori zsuzsanna (tomori zsuzsanna)

A ferencvárosi átlövő, Tomori Zsuzsanna és a fehérvári kapus, Kiss Éva - a válogatott két alapembere - a következő idényben a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatában folytathatja pályafutását a Kisalföld című lap értesülése szerint.

Az újság kedden arról írt, hogy egyes források szerint a 2011-ben és 2012-ben KEK-győztes, egy idénnyel később BL-gólkirály Tomori már elkötelezte magát Győrbe – ahol 2007 nyarától 2010 márciusáig már játszott -, ám elképzelhető, hogy az FTC nem engedi el, mivel tavaly februárban két évre szóló szerződést kötött.

Fotó: MTI

Kiss Éva a decemberi, magyar-horvát közös rendezésű Eb-n remekelt a hatodik helyen zárt válogatottban. A lap értesülés szerint már ő is az ETO-hoz tart, és ez feltételezi, hogy Herr Orsolya távozik az utóbbi két BL-ben kiírásban győztes klubtól.

A Kisalföld szerint a lejárt szerződésű játékosok közül távozhat például a spanyol Macarena Aguilar és a horvát Vesna Milanovic-Litre is.

A Győr várhatóan a BL-középdöntő hétvégi zárása után, de még az áprilisi negyeddöntő előtt jelentheti be a keretében történő változásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik