Sport

Babos Timinek most túl nagy falat volt Errani

Babos Tímea (babos tímea, )
Babos Tímea (babos tímea, )

A világranglista 12.,a versenyen második helyen kiemelt olasz lány, ha kiélezett meccsen is, de felülmúlta a magyar teniszezőt. Marad a páros.

Babos Timinek a fantasztikus duplázás után sajnos nem sikerült a következő meglepetés. Ha szoros meccsen is, de 6:3, 6:3 arányban kikapott az olasz Sara Erranitól. Ő egyelőre még túl nagy falatnak bizonyult „Nagyon fáradtan és nem túl jól játszottam, Errani persze jól…Valahogy nem állt össze a játékom…Amikor valami jobb volt, akkor más elromlott. Az ő taktikája pedig tökéletes volt ellenem”– értékelt Timi a mérkőzés után honlapján és a facebook oldalára is feltöltött egy olyan fotót, amely mindezt alátámasztja.

Pedig lehetett volna szorosabb, ha jobban mennek az adogatások, de nem mentek és a kezdés sem sikerült. A 36 perces első szettben az olasz klasszis úgy húzott el negyedóra alatt 4:0-ra, hogy akár másképp is lehetett volna, ha nem hárítja Timi három bréklabdáját. Innen már nehéz volt a fordítás.

A második szett eleje reményt adott, a magyar játékos azonnal brékelt, de előnyét rögvest el is veszítette… A sokkal rutinosabb olasz 5:3 után 30-ra szerválta ki a meccset. 

Nüanszokon múlott. Marad a páros.

ABIERTO MONTERREY (500000 DOLLÁR, KEMÉNY PÁLYA), EGYES, 2. FORDULÓ

Errani (olasz, 2.)–Babos (magyar) 6:3, 6:3

Mladenovic (francia)–Zvonarjova (orosz) 6:4, 6:2
Ivanovics (szerb, 1.)–Parmentier (francia) 6:3, 6:2
Rybariková (szlovák, 8.)–Hercog (szlovén) 7:5, 3:6, 7:6

Ajánlott videó

Olvasói sztorik