Sport

Ketten belógtak a Super Bowlra

NFL döntőre belógók (besurranók,)
NFL döntőre belógók (besurranók,)

Richie Whelan és barátja nem kapott jegyet a Super Bowlra, így más módon kellett bejutnia a döntőre. Hosszú töprengés után a biztonságiak igazították útba őket, hogy merre is tudnának bejutni a stadionba. Azután természetesen a szerencse is melléjük szegődött és 25 ezer dolláros helyről nézhették a New England Patriots és a Seattle Seahawks összecsapását.

Egészen elképesztő történet látott napvilágot a Super Bowllal kapcsolatban, ugyanis két ír szurkoló érdekes körülmények között jutott be a döntőre úgy, hogy nem rendelkeztek érvényes tikettel.

Richie Whelan elvakult Seattle szurkoló és azután, hogy tavaly élőben látta kedvenceit felérni a csúcsra, elhatározta, hogy idén is tiszteletét teszi a Super Bowlon. Egyik barátjával, Paul McEvoy-al útra is keltek, ám a stadion előtt 8 ezer dollárért kínáltak számukra belépőket.

A két ír úriember nem tudott mit tenni, így udvariasan megkérdezték a biztonsági őröket, hogy merre tudnának a legkönnyebben bejutni a stadionba. A biztonságért felelős emberek jót nevettek a két külföldin, de elmondták nekik, hogy merre lehet esélyük.

A drukkerek túljutottak az első ellenőrzési ponton, ám újabb hasonló részhez érkeztek. Ekkor egy húszfős, az elsősegélyért felelős csoport mögé kerültek és megpróbáltak meghúzódni mögöttük. Sikerrel. 

 Fotó: Twitter

Amikor megláttuk az orvosokat, megpróbáltunk elbújni mögöttük. Úgy tettünk, mintha telefonálnánk és csak egy pillanatra ugrottunk volna ki a meccsről” – mondta Whelan a The 42 internetes oldalnak.

A párosnak még egy problémával kellett volna szembenéznie, ám a szerencse ismét melléjük szegődött: ahogy továbbmentek, még egy biztonsági őrt láttak, ám ő hátat fordított nekik és nem kérte el a nem létező belépőjüket.

Az első negyedet még az előcsarnokból nézték, mivel helyük természetesen nem volt. Nem akartak lejjebb menni, nehogy elkapják őket, de végül úgy döntöttek, hogy vállalják a kockázatot. 

Amikor leértünk elkezdtünk székfoglalózni. Ahogy valaki kiment a mosdóba, vagy felkelt hot-dogért lefoglaltuk a helyét.

Végül sikerült összebarátkozniuk két emberrel, akik a félidő után elmentek és a párosnak adták át a 25 ezer dolláros helyüket. Az ülések a negyedik sorban voltak, telis-tele a Patriots játékosok barátaival és a családtagokkal.

Nem hinném, hogy még egyszer megpróbálnám. Nem vagyok egy gyakorlott besurranó.

Whelantől aznap csak egyszer fordult el a szerencse, amikor kedvencei az utolsó percben eladták a labdát, így a New England Patriots nyerte a Super Bowlt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik