Sport

Nagy Lászlót is megkeresték a katariak

Nagy László (nagy lászló, )
Nagy László (nagy lászló, )

A magyar kézis számára a nemzeti csapat nem pénzkérdés.

Pénteken már az elődöntőket rendezik a férfi kézilabda-világbajnokságon, a házigazda Katarnak pedig nagy esélye van bejutni a fináléba, ugyanis Lengyelország ellen meccselnek magyar idő szerint 16 óra 30 perctől. Természetesen állandó beszédtémát szolgáltat a katari együttes, ugyanis a 16 játékosból tizennégyen honosítottak: a többi közt montenegrói, bosnyák, kubai, spanyol és francia kézis is található a keretben, míg az edző a Spanyolországot világbajnoki aranyig vezető Valero Rivera (bővebb elemzésünk a témában itt).

A Blikk cikke szerint a dúsgazdag katariak korábban megkeresték kiválóságunkat, Nagy Lászlót is, ám ő nemet mondott.

„Nem kis összegért katari válogatott is lehettem volna, de nekem a nemzeti csapat nem pénzkérdés” – idézi a bulvárlap a veszprémi játékos egyik korábbi nyilatkozatát.


Fotó: Twitter

Az biztos, hogy tényleg megéri katari színekben játszani, ugyanis a csapat tagjai állítólag egymilliárd forintnak megfelelő összeget kapnak minden egyes győzelemért. Márpedig eddig hatszor nyertek eddig a vb-n és pénteken is ők számítanak esélyesnek a lengyelek ellen.

A másik elődöntő már sokkal szorosabbnak ígérkezik, ott ugyanis Spanyolország és Franciaország találkozik egymással 19 órakor.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik