Sport

Bámulatos assziszt Los Angelesben

Jamal Crawford (jamal crawford, )
Jamal Crawford (jamal crawford, )

A Los Angeles Clippers kosárlabdacsapata Jamal Crawford vezérletével verte a Denver Nuggetset.

Csonka játéknapot rendeztek magyar idő szerint kedden hajnalban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), ugyanis a tengerentúli ítéletidő miatt a Brooklyn Nets – Portland TrailBlazers, valamint a New York Knicks – Sacramento Kings összecsapásokat elnapolták.

A játéknap legnagyobb hajráját a Los Angeles Clippers produkálta, amely a negyedik negyedben 12 ponttal volt jobb hazai pályán a Denver Nuggetsnél, így végül 102-98-ra nyerni tudott. A meccs hőse egyértelműen Jamal Crawford, aki 23 egységgel zárta a meccset, ebből 19-et a záró etapban szerzett. Ám nem egy kosara marad emlékezetes, hanem egy labdamentése: Chris Paul vágta előre a labdát 94-94-es állásnál és jócskán túlméretezte a passzt, ám Crawford nagy sprintet kivágva tartotta bent, ráadásul asszisztált is Matt Barnes kosarához – szép jelenet volt!

Videó – Crawford nagy mentése:

A játéknap legimpozánsabb statisztikai mutatóját a New Orleans-i Anthony Davis hozta össze, aki 32 ponttal, 10 lepattanóval, 4 blokkal, valamint 3-3 assziszttal és labdaszerzéssel zárta a Philadelphia 76ers ellen 99-74-re megnyert meccset.

Az Oklahoma City Thunder Kevin Durant távollétében is legyőzte a Minnesota Timberwolvest, a Memphis Grizzlies az Orlando Magicet verte, míg a játéknap egyetlen idegenbeli győzelme a Utah otthonában diadalmaskodó Boston Celticshez köthető.

Eredmények – NBA, alapszakasz

Memphis Grizzlies – Orlando Magic 103-94
New Orleans Pelicans – Philadelphia 76ers 99-74
Oklahoma City Thunder – Minnesota Timberwolves 92-84
Utah Jazz – Boston Celtics 90-99
Los Angeles Clippers – Denver Nuggets 102-98

Ajánlott videó

Olvasói sztorik