Sport

Ovecskin akkora gólt lőtt, hogy a kamera bánta

Alekszandr Ovecskin (alekszandr ovecskin, )
Alekszandr Ovecskin (alekszandr ovecskin, )

Magyar idő szerint szerdán hajnalban nyolc mérkőzést rendeztek az észak-amerikai jégkorong-bajnokságban (NHL), ebből ötön is túlóráztak a csapatok. A washingtoni Alekszandr Ovecskin duplázott, mégsem örülhetett.

Rendkívül izgalmas és fordulatokban gazdag játéknapot rendeztek az NHL-ben. Példának okáért Washingtonban például 4-2-re vezettek a hazaiak szűk öt perccel a rendes játékidő vége előtt – Alekszandr Ovecskin duplázott, másodjára szétlőtte a kapuba szerelt kamerát -, mégis kikapott a fővárosi csapat: az Edmonton Oilers előbb huszáros hajrával hosszabbításra mentette a mérkőzést, majd a szétlövésben begyűjtötte a plusz egy pontot.

Videó – Ovecskin életerős kapáslövése:

A Detroit Red Wings hazai környezetben hiába vezetett 4-1-re is a Minnesota Wild ellen, az együttes csak rávezetésekkel tudott nyerni, a szétlövésben Pavel Dacjuk és Gustav Nyquist volt eredményes.

A Montréal Canadiens a Nashville Predatorst, a Philadelphia Flyers a Pittsburgh Penguinst, a New York Rangers pedig az Ottawa Senatorst győzte le hosszabbításban.

A Tampa Bay, a Chicago – a Blakchawks Stanley Kupa-győztes sztárja, Patrick Kane meglőtte 200. gólját – és a Boston rendes játékidőben nyert.

Eredmények – NHL, alapszakasz

Washington Capitals-Edmonton Oilers 4-5, szétlövés után
New York Rangers-Ottawa Senators 3-2, hosszabbítás után
Philadelphia Flyers-Pittsburgh Penguins 3-2, hosszabbítás után
Montreal Canadiens-Nashville Predators 2-1, hosszabbítás után
Detroit Red Wings-Minnesota Wild 5-4, szétlövés után
Tampa Bay Lightning-Vancouver Canucks 4-1
Chicago Blackhawks-Arizona Coyotes 6-1
Dallas Stars-Boston Bruins 1-3

Ajánlott videó

Olvasói sztorik