Sport

Három évig él tovább a spanyol vonal Győrben

Ambros Martín (ambros martín, )
Ambros Martín (ambros martín, )

A kétszeres BL-győztes edző, Ambros Martin szerződését2018. június 30-ig hosszabbította meg a Győri Audi ETO vezetősége.

„Örömteli bejelentést szeretnék önökkel megosztani: Ambros Martín 2018. június 30-ig biztosan marad nálunk. A közösen elért eredményeink magukért beszélnek, de Ambros emberi tulajdonságai, szakmai felkészültsége is amellett szóltak, hogy folytassuk az együttműködést. A cél, hogy folytassuk a korábban elkezdett építkezést, és erre nincs nála alkalmasabb ember. A feltételekben öt perc alatt állapodtunk meg, a szakmáról, a munkáról és a jövőképről hosszasan beszélgettünk” – idézte az nso.hu Kelecsényi Ernőnek, a Győri Audi ETO elnökének a sajtótájékoztatón elhangzott mondatatit.

Az eseményen két új játékost is bemutattak. Mosonmagyaróvártól érkezik a cseh jobbszélső, Jana Knedlíkova, és a súlyos sérülést szenvedő Eduarda Amorim helyére egy másik a tehetséges, de fiatal brazil beállót, Tamires Morena Lima de Araújót igazolják le három és fél évre. 

A győriekkel kapcsolatos hír, hogy Heidi Lökét, a csapat norvég beállósát választotta meg a 2014-es esztendő legjobb női kézilabdázójának a handball-planet szakportál. A honlapról kiderül, hogy az év All Star-csapatába bekerült Görbicz Anita és a norvég Katrine Lunde is, a győriek anyai örömök elé néző két sztárjátékosa.

Löke 2011-ben és 2013-ban is a legjobb volt a szavazáson, míg 2012-ben Tomori Zsuzsanna érdemelte ki az elismerést.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik