Sport

Foghíjas kerettel kezdi a felkészülést a Szeged

A MOL-Pick Szeged kézilabdacsapatának játékosai hosszabb pihenőt kaptak, többen pedig hazájuk válogatottjával készülnek.

A pickhandball.hu tudósítása szerint január 12-én kezdi meg a felkészülést a Tisza-parti együttes a szezon második felére. Mivel az fárasztó volt, így Juan Carlos Pastor, a szegediek trénere hosszabb pihenőt adott a játékosoknak.

Így is sokan vannak olyanok, akik számára már újra a munkáé a főszerep: Ilyés Ferenc, Zubai Szabolcs, Balogh Zsolt és Ancsin Gábor Győrben edzőtáborozik a magyar válogatottal, míg Rajko Prodanovic a szerb nemzeti együttessel készül.

A spanyol José Manuel Sierra, Antonio García Robledo és Niko Mindegía, a szlovén Dean Bombac, a bosnyák Vladimir Vranjes, a lengyel Piotr Wyszomirksi és a svéd Jonas Källman a katari világbajnokságra készül hazája válogatottjával.

A Szeged az első tétmérkőzését február 7-én játssza a Tatabánya ellen, hazai környezetben. Addig két felkészülési találkozót vívna az együttes, egyet hazai környezetben, egyelőre ismeretlen ellenfél ellen, egyet pedig január 30-án, Újvidekén a Vojvodina ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik