Sport

Júniusra várja babáját Görbicz

A válogatott kézilabdázó és párja, Vincze Ottó még nem tudják, hogy kisfiuk, vagy kislányuk lesz.

A Győri ETO kiválósága október végén jelentette be, hogy állapotos, így nem lehetett ott a válogatott keretében a magyar-horvát közös rendezésű kézilabda Európa-bajnokságon. Az ETO ráadásul egy másik alapembere, a kapus Katrine Lunde is gyermeket vár.

Görbicz és Vincze szilveszter előtt a Blikknek elmondta, hogy kisbabájuk 2015 júniusának első napjaira várható, de azt még nem tudják, hogy milyen nemű lesz a csöppség.

 Fotó: MTI

“Ebből fakadóan arról sem ejtettünk szót, hogy a kicsi milyen keresztnevet kap majd, ha kislány vagy kisfiú lesz. Amúgy minden a lehető legnagyobb rendben van Anitával, aki már a negyedik hónapban jár.”

Vincze Ottónak egy korábbi házasságából már született egy fia, Ádám, és ő is izgatottan várja, mikor születik meg a testvére. Az ex-futballista arra a kérdésre, hogy mikor kötnek házasságot Görbicz Anitával, csak annyit mondott, ez egyelőre még nem téma közöttük.

A Győr és a Ferencváros korábbi játékosa egyébként 2013-ban épp a Győr-FTC labdarúgó-mérkőzés szünetében – amikor a BL-győztes kézislányokat köszöntötték – kérte meg Görbicz kezét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik