Sport

Hanga Ádám részt vehet az olasz All Star gálán

Hanga Ádám (hanga ádám, )
Hanga Ádám (hanga ádám, )

Nem kis megtiszteltetés ez a magyar válogatott kosarasnak, aki így januárban ott lehet a 33. alkalommal megrendezésre kerülő eseményen.

A 25 esztendős válogatott kosaras egy NBA draftolt – igaz Hanga is az – és egy NBA-t is megjárt kosaras mögött lett harmadik a közönségszavazáson, így közvetlenül került be a 2015. január 17-én, Veronában megrendezésre kerülő eseményre.

A a 3-4-es poszton szereplők közt Alessandro Gentile (válogatott, a bajnok és Euroliga-szereplő Olimpia Milano meghatározó játékosa, az Houston Rockets draftoltja), és Yakhouba Diawara (francia válogatott, jelenleg Varese klasszis,ex-NBA-s) lett az első két kosaras.

“Első magyarként kaptam meghívást a Serie A All Star-gálájára, amely 2015. január 17-én lesz Veronában. Nagy megtiszteltetés ez a számomra” – nyilatkozta az MTI-nek Hanga, hozzátéve: az Avellinóval az a céljuk, hogy minél előbb bebiztosítsák helyüket a februári Olasz Kupában. A kupadöntőben a tabella első nyolc csapata vehet részt, az Avellino öt győzelemmel és öt vereséggel jelenleg a nyolcadik helyen áll.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik