Sport

Schmitt Pál úgy tudja, még mindig doktor

schmitt-pal(4)(960x640).jpg (schmitt pál)
schmitt-pal(4)(960x640).jpg (schmitt pál)

A volt köztársasági elnök állítja, a Semmelweis Egyetem elleni fellebbezését megnyerte, ezért nem is vonták vissza a kisdoktori címét.

A pénteken megjelenő Sport plusz – jé, létezik még ez a lap(??) – Schmitt Pál volt köztársasági elnökkel közölt nagyinterjút, nyilván azért, mert a csapatban kétszeres olimpiai bajnok érdemeit elismerve a 11 fős tagság őt javasolta 12.-nek a Nemzet Sportolói közé.

Az interjú felütése is ez. Az államfő elárulja, éppen egy fitneszteremben edzett, amikor értesítették. Megjegyezzük, az már önmagában is elismerésre méltó, ha egy 72 éves ember gyúrni jár…

Schmitt azt is elárulja, hogy tudta – hisz egyes hírek szerint maga jelentkezett -, a jelöltek közt van, és hogy a vetélytársát, Magyar Zoltánt nagyszerű embernek tartja, aki szerinte szintén megérdemelte volna, hogy a nemzet sportolója legyen.

E témában amúgy a sport24 is megkérdezte olvasóit, akik szintén ezen a véleményen voltak és az utca emberét is. Íme:

Schmitt sportolói és sportvezetői pályafutásának felemlegetése után a volt államfő elárulja, semmit sem bánt meg, újra belevágna a politikai karrierbe.

Természetesen a 2012-es plágiumügy sem maradhatott ki a kérdésekből, amiről a kiváló párbajtörvívó úgy emlékezett: “Az emlékezetes Semmelweis Egyetem elleni fellebbezésemet megnyertem, úgyhogy nem is vonták vissza a kisdoktori címemet.” A hír24 ezzel ellentétben azt írta 2012 március 29.-én, hogy elvették Schmitt Pál doktori címét.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik