Sport

Babosék elbukták a Limoges-i döntőt

Babos Tímea és Kristina Mladenovic három szettben vereséget szenvedett a Katerina Siniakova-Renata Voracova duó ellen a párosverseny döntőjében a 125 ezer dollár összdíjazású, limoges-i WTA-versenyen. A mérkőzés 1 óra 14 percig tartott.

A párosmérkőzés 30 perces első játszmáját egyértelműen a magyar-francia duó uralta. Timi és Mladenovic 1:0-nál 40-re, majd 4:1-nél 30-ra brékelt. A cseh kettős ezután 40-re nyerte el a francia játékos szerváját, de ez nem hozott fordulatot, az 1. helyen kiemelt duó ugyanis 5:2 után ismét csak két labdamenetet veszített fogadóként – írja a babostimea.hu.

A második szett már a cseh kettősé volt. Siniakova és Voracova 1:1-nél 30-ra brékelte Mladenovicot, majd 3:1-nél 40-re nyerte el Timi szerváját, pedig a magyar-francia páros 40-15-re is vezetett.

 Fotó: Europress fotóügynökség

A nyolcadik gémet 30-ra nyerte adogatóként Siniakova és Voracova, jöhetett a mindent eldöntő tie-break.

A rövidítésben a cseh duó gyorsan elhúzott, 5-2 után már esélyt sem adott ellenfelének. Siniakova és Voracova már 8-4-re is vezetett, majd 8-5 után újabb két labdamenetet nyert. Ezzel pedig be is fejeződött a finálé.

Timi a limoges-i párosverseny döntőjével lezárta a 2014-es szezont.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik