Sport

Új névadó szponzor Fehérváron

Dávid Kornél szerint több hasonló megállapodásra lenne szükség ahhoz, hogy a csapat az élmezőnyben végezzen a bajnokságban.

Új névadó szponzora van a székesfehérvári férfi kosárlabdacsapatnak, amely a jövőben TLI Alba Fehérvár néven szerepel. A szponzori szerződés aláírásakor megtartott csütörtöki sajtótájékoztatón Halm Rolland szakosztályvezető elmondta, hogy az önkormányzat után a második legnagyobb támogató lett a TLI Zrt., amely száz százalékban magyar magántulajdonban lévő vállalkozás. Hozzátette: a két fél kapcsolata 2008-ban kezdődött, azóta a csapat nemzetközi kupát, magyar kupát és magyar bajnokságot is nyert.

Dávid Kornél, az Alba Regia SC elnöke örömteli eseménynek nevezte a szerződés aláírását. Jelezte, hogy több hasonlóra lenne szükségük ahhoz, hogy folyamatosan az élmezőnyben végezzen az együttes a bajnokságban.

Sajni József, a TLI elnök-vezérigazgatója hangsúlyozta, hogy nem egyszeri névadó szponzorációról van szó, hanem hosszú távra szólnak elképzelései. Reményét fejezte ki, hogy a támogatással teljesülhetnek a csapat idei céljai.

Megjegyezte: cégvezetőként mindig a maximumra törekszik, ezért az együttestől is újabb bajnoki címeket és kupadöntőket, valamint nemzetközi indulást vár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik