Sport

Távozik a Fraditól a német átlövő

Laura Steinbach elhagyja az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatát és Németországban folytatja.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a klub és a 29 esztendős német átlövő közös megegyezéssel bontják fel a játékos szerződését, hivatalosan hétfőn jelenthetik be mindezt. A sportnapilap úgy tudja, hogy Laura Steinbach már jó ideje honvággyal küszködött, párja, Iker Romero is Németországban játszik.


Fotó: MTI

Miután biztossá vált, hogy a Ferencváros lemarad a Bajnokok Ligájáról, a zöld-fehér klub vezetői sem zárkóztak el attól, hogy elengedjék a játékost. Laura Steinbach a hétvégén a Fehérvárnak öt gólt dobott, a jelek szerint ez volt az utolsó meccse a Fradi színeiben.

Az nso.hu információi szerint a Spreefüxxe Berlinben folytathatja.

Frissítés: Steinbach távozása immár hivatalos, mindezt a klub honlapján jelentette be a Ferencváros. A játékos kérésére bontották fel a szerződését.

“Hiányzik a családom, a barátaim, Németország. Nem volt egyszerű számomra meghozni ezt a döntést. A Ferencvárosban voltam először profi játékos. Korábban Németországban mindig dolgoztam vagy tanultam a játék mellett, ami szintén hiányzott számomra” – mondta Steinbach.

Hozzátette: hálás azért, mert a vezetőség és a klub megértette, elfogadta az indokait és elengedte.

“Nagyon sajnálom, hogy a szezon közepén távozok, de úgy gondolom, hogy nem tudok nekik igazán segíteni, ha a hangulatom és az érzéseim tekintetében nem vagyok teljes.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik