Sport

Börtönbe kerülhet a gyerekharcok szervezője

Veszélyeztetéssel gyanusítja a rendőrség Felföldi Szabolcsot, a májusi gyerekketrecharc szervezőjét.

A botrány egy májusi verseny miatt robbant ki, amelyről egy fiút kórházba kellett szállítani, miután leszakadt a tüdeje.

Felföldi szerdán meghallgatásra érkezett a Teve utcai rendőrpalotába, de a Blikk információi szerint a gyanúsított semmit nem mondott a nyomozóknak.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Gyermek és Ifjúságvédelmi Osztálya folytat nyomozást foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége gyanúja miatt F. Szabolcs 37 éves budapesti lakos ellen. Az ügyben a nyomozás érdekeire tekintettel bővebb információt nem áll módunkban adni” – közölte az ORFK.

Dr. Varga Detre, Felföldi ügyvédje a Blikk megkeresésére elárulta, ügyfele élt azzal a jogával, hogy megtagadta a vallomástételt. 

“Álláspontom szerint ügyfelem nem követte el a bűncselekményt, ezért panasszal éltünk. Az MMA szövetség belső vizsgálata után Szabolcs vallomást tesz.”

Kamarás Péter ügyvéd elárulta, ha valaki súlyos egészségromlást vagy maradandó fogyatékosságot szenvedett a versenyen, akkor hároméves szabadságvesztéssel is sújtható Felföldi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik