Sport

Milliókat nyertek a magyar zsugások az online pókervébén

Két magyar játékos, birs320 és csikken is döntőbe jutott az online pókervébén, ketten együtt 131 ezer dollárt, azaz közel 32 millió forintot nyertek.

Újabb elképesztő teljesítménnyel lettek gazdagabbak a magyar online kártyások, közülük is ketten, csikken és birs320 emelkedett ki most a tömegből, akik két döntős helyezéssel és 131 ezer dollárnyi nyereménnyel öregbítették hazánk pókeres hírnevét – írja a Poker.hu.

A PokerStars kéthetes World Championship of Online Poker sorozatának vasárnapja mindig kiemeltként szerepel a versenynaptárban. A mostani sem volt másképp, a játékosok valósággal elözönlötték a termet, hogy felvegyék a harcot a nagyobbnál-nagyobb pénzdíjakért.

Két magyar játékosnak különösen jól sikerült megvívni a maga csatáját, végül mindketten milliomosként térhettek nyugovóra a hosszú küzdelmet követően.

Elsőként az eddig nem túl ismert „csikken”-ről kell szót ejtetnünk, aki a WCOOP 19-es eseményén, a 109 dolláros No Limit Hold’em tornán jutott döntőbe. A kétnapos torna rendkívül fárasztó versenyzése után a magyar zsugás végül a negyedik helyet szerezte meg, amiért 42 905 dollár ütötte markát.

A másik a jóval híresebb online kártyásunk, „birs320” volt, akinek már rengeteg nagyszerű eredményt köszönhettünk az évek során. Ő a világbajnokság 23-es eseményén, az 1 050 dollár nevezésű re-entry high roller tornán jutott a nyolcfős fináléba. Sőt, ott egészen a párbajig verekedte magát, amit azonban sajnos elbukott az orosz „otitov” ellen, de így sem búslakodnia, ugyanis 88 ezer dollárral lett gazdagabb.

Összesen tehát 130 905 dollárt nyertek magyarjaink a pókervébé vasárnapi fordulójában, azaz ketten közel 32 millió forinttal növelték egyenlegüket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik