Sport

Új magyar pókermilliomos született

A 19Pistike93 névre hallgató magyar online pókeres 86 ezer dollárt nyert hétfő reggelre virradóan, ez átszámítva jelen pillanatban 21 millió magyar forintot ér.

Újabb tehetséges magyar online pókeres ért fel a csúcsra, a rendkívül jó zsugás hírében álló 19Pistike93 ugyanis megnyerte a PokerStars Sunday 500 versenyét, amiért 86 ezer dollár ütötte markát – írja a Poker.hu.

Egyre-másra születnek az újabbnál-újabb fiatal magyar pókermilliomosok, játékosainak hétről-hétre szállítják a nagyobbnál-nagyobb eredményeket, amelyekhez természetesen hatalmas nyeremények is társulnak.

Most hétvégén 19Pistike93 kaszált elképesztően nagy összeget, igaz a győzelmének pillanata már hétfő reggel történt meg. A verseny – a Sunday 500 – azonban vasárnap este rajtolt a PokerStars termében, melyen az online pókerelit tagjai mérettetnek meg minden héten.

A mostani tornára közel ezren neveztek, amivel majd félmillió dollárra nőtt a nyereményalap. A magyar játékosok közül xnrobix, noirduck és probirs is díjazott helyen zárt, de korántsem nyertek annyit, mint 19Pistike93, aki eljutott egészen a kilencfős döntő asztalig is.

A fináléban aztán senkinek sem adott esélyt, a végső párbajban az ukrán FaNjkEEE ellen a bajnoki címet is megszerezte, ami egészen pontosan 86 176 dollárt, azaz közel 21 millió forintot ért számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik