Sport

Összefog a kézilabda tehetséges játékosáért

A Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia játékosát, Horváth Nikit veri a sors: orsó alakú gerincvelő megnagyobbodása nyomja a gerinckörnyéki idegeit, ezért műteni kellett.

A Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia (DKA) 16 éves irányítójának édesapja 2011-ben munka közben négy méter magasból lezuhant, azóta is munkaképtelen, majd idén januárban meghalt az édesanyja. A klub már eddig is támogatta anyagilag, de most, hogy kiderült, orsó alakú gerincvelő megnagyobbodása nyomja a gerinckörnyéki idegeit és ezért megműtötték Debrecenben összefogtak a tehetséges játékos felépülése érdekében.

 
Bojana Radulovocs a világbajnoki mezét ajánlotta fel
Forrás: kohaszkezi.hu 

Szemenyei István ügyvezető és Bojana Radulovics szakmai igazgató úgy döntöttek gyűjtást szerveznek a rettenetes anyagi helyzetben lévő család számára – számol be a duol.hu.

Az egykori kiváló kézilabdázó a világbajnoki mezét ajánlotta fel, amelyre a klub honlapján lehet licitálni. Eddig 140 ezer forint a legmagasabb ajánlat.

További segítségként a hétvégén megrendezésre kerülő III. Kohász Kupán nem lesz belépőjegy, de a szurkolók a helyszínen felállított gyűjtőládába dobva tetszés szerinti összeget adományozhatnak Nikinek és családjának. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik