Sport

Mladenovic megsérült, feladták Babosék a döntőt

Babos Tímea és Kristina Mladenovic nem tudta végigjátszani a Raquel Kops-Jones – Abigail Spears kettős elleni döntőt a Cincinnatiben rendezett 2567 000 dollár összdíjazású Premier-versenyen. A magyar-francia kettős 1:6, 0:2-nél feladta a mérkőzést Mladenovic hátsérülése miatt.

Sajnos a fináléban esélye sem volt a magyar-francia kettősnek, az előző két mérkőzéshez hasonlóan most sem sikerült jól adogatniuk – olvasható a babostimea.hu-n.

A 20 perces első szettben az amerikaik négy adogatógémben összesen egy labdamenetet veszítettek és fogadóként is kiváló teljesítményt nyújtottak.

A sokkal összeszokottabb, az idei pontversenyben 5. helyen álló Kops-Jones – Spears duó 1:0-nál 40-re, majd 3:0-nál 30-ra brékelt. Timi ugyan 5:0-nál 15-re hozta a szerváját, de a következő gémet ismét semmire nyerték az amerikaiak.

 Fotó: Europress fotóügynökség

A második szett elején a 8. helyen kiemelt tengerentúli páros 30-ra nyerte el ellenfele adogatását, majd sajátját 30-40-ről hozta. Mladenovic ekkor jelezte, hogy hátsérülése miatt nem tudja folytatni a mérkőzést.

 A magyar-francia duó februárban Párizsban és júliusban Wimbledonban is finalista volt. Timi januárban Sydneyben a cseh Lucie Safarova, majd áprilisban Kuala Lumpurban a tajvani Chan Hao-ching oldalán volt tornagyőztes. Áprilisban Monterreyben a fehérorosz Olga Govorcovával is finálét játszott.

Eredmény – Cincinatti tenisztorna, női páros, döntő:

Kops-Jones, Spears (amerikai, 7.)-Babos, Mladenovic (magyar, francia, 6.) 6:1, 2:0-nál Babosék feladták

Ajánlott videó

Olvasói sztorik