Sport

Közel ötmillió forintot nyert a világbajnok magyar pókeres

A pókerkarriert a triatlonra felcserélő Iteopepe88 rövid időre visszatért a kártyához, és újra megmutatta, hogy ő a király.

2010-ben szerzett világbajnoki címet az Iteopepe88 névre hallgató magyar pókerjátékos, aki ezután új kihívást keresett az életében, és a triatlonra váltott. Kitartó munkával sikerült megcsinálnia az Ironmant is, de emellett hébe-hóba kártyázgatott is visszatért – írja a Poker.hu.

A hétfői nap pont beleesett a „hóba” kategóriába, Iteo ugyanis elindult a Full Tilt Poker versenysorozatának, az FTOPS-nek az 530 dollár nevezési díjú 10-Game versenyén.


Fotó: Full Tilt Poker 

Összesen 184-en vágtak neki a rendkívüli tudást és állóképességet igénylő megmérettetésnek, hogy megküzdjenek a 75 ezer dolláros nyereményalapért. Iteo nagyszerűen kamatoztatta a triatlonban szerzett tapasztalatait is, és a hosszú verseny során bejutott a hatfős döntő asztalra.

Itt nem is talált legyőzőre, a párbajban egy kanadai játékossal csapott össze, aki esélytelennek bizonyult a magyar játékossal szemben. Iteopepe88 a bajnoki cím mellé 20 212 dollárt, azaz 4,7 millió forintot is „átvehetett”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik