Sport

Másfél millióan utaztak a vízilabdás villamoson

A vízilabda-Eb alkalmából járta Budapest villamosvonalait egy feldíszített villamoskocsi. Nagy sikere volt.


Varga Dániel és Tóth Márton
Fotó: Sport24 

A Magyar Vízilabda Szövetség, a Teamforce Sportmarketing ügynökség, a Budapesti Közlekedési Központ és az Univer Zrt. közös kezdeményezése volt a járat elindiítása. Volt már hasonló kezdeményezés, még a londoni olimpia ideje alatt.

Nos, a villamos az indulása után összesen 330 órát menetelt, ez idő alatt 4550 kilométert tett meg, és másfél millió ember utazott rajta. Akik utazhattak vele, hat alkalommal is játékos vetélkedőben vehettek részt, különböző nyereményekért. A járat még a 24-es vonalon július 31-ig közlekedik.


A lányok már mosolyogtak
Fotó: Sport24 

“Az Univer Zrt. büszke arra, hogy az ország legsikeresebb csapatsportágának a támogatója. A két érem a sikerről tanúskodik, a magyar vízilabdának komoly múltja, komoly jelene és komoly jövője van. Gratulálok a szövetségnek az Eb sikeres megszervezéséhez és a hangulathoz is” – ezt Tóth-Csanádi Zita, az Univer vezérigazgató-helyettese mondta a Deák Ferenc téren rendezett amolyan búcsúztató ünnepségen.

Ott voltak a női és a férfiválogatott tagjai, akik mindannyian köszönetüket fejezték ki a páratlan szurkolásért, amit tapasztalhattunk az elmúlt két hétben. A köszönetet tolmácsolta Veréb Evelin, a Teamforce munkatársa és Nemcsik Balázs, a szövetség főtitkára is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik