Sport

Gigantikus mezőnyben lett milliomos a magyar pókeres

Az online póker legnagyobb mezőnyű versenyét nyerte meg vasárnap a magyar „Vzsolt800”, aki közel 30 ezer dollárt kapott a győzelemért.

Hétről-hétre megrendezésre kerül a 11 dolláros Sunday Storm a PokerStarson, melyet most hétvégén a magyar Vzsolt800 húzott be, így 6.5 millió forint ütötte a markát – írja a Poker.hu.

Minden vasárnap óriási mezőny gyűlik össze a PokerStars Sunday Storm nevezetű versenyén, melyre a terem 300 ezer dollárt garantál, így nem csoda, ha minden héten harmincezer játékosnál is több regisztrál a tornára.

Természetesen rengeteg magyar zsugás is próbára teszi magát, eddig több-kevesebb sikerrel, most viszont egészen a győzelemig menetelt az egyik kártyásunk.

Vzsolt800 is ott volt a most vasárnapi 34 110 fős mezőnyben, aki kilenc óra játékot követően jutott el a mindössze kilencfős döntő asztalra. A rendkívül tehetséges játékos aztán nem talált legyőzőre a fináléban sem, a Heads Upban a norvég sailence ellen diadalmaskodott, így elhódította a 29 666 dolláros fődíjat.

Ezzel az eredményével a 2 500 forintos nevezési díjat váltotta milliókra, átszámítva kicsivel több mint 6.5 milliót nyert, így óránként nagyjából 700 ezer forintot keresett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik