Sport

Megvan az első magyar bajnok a tavaszi online póker vb-n

Megszületett az első magyar bajnoki cím a PokerStars Spring Championship of Online Poker versenysorozatán, *Peeeez* 1 600 játékost megelőzve szerezte meg a 26 ezer dollárt érő győzelmet.

Hétfő késő délután rajtolt el a PokerStars SCOOP sorozatának NL Hold’em / Pot Limit Omaha vegyes versenye, melyet a magyar *PeeeeZ* nyert meg, így megszerezve hazánk első tavaszi online világbajnoki címét – írja a Poker.hu.

1 606 játékos nevezett a Spring Championship of Online Poker 25-ös eseményének, közepes nevezési díjú, 109 dolláros Hold’em és Pot Limit Omaha vegyes versenyére. A nyereményalap 160 ezer dollár lett, melyen remekeltek magyarjaink.

Pénzbe ért kisgali, balazspeter, danfiu és Detective66 is, míg a kilencfős döntő asztalon két magyar játékos is helyet foglalhatott. Végül a file68 névre hallgató zsugásunk 10 760 dollárt nyert, míg a játékos nevű *PeeeeZ* a párbajba is elverekedte magát.

Ott a kanadai imcastleman volt az ellenfele, akivel majdnem sikerült alkut kötni, de ő több pénzt akart, mint ami megillette, így a magyar játékos felvette a harcot.

És még milyen jól tette, ugyanis nagy csatában, de végül sikerült megszerezni a bajnoki címet, ami 26 346 dollárt eredményezett számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik