Sport

Ambros Martin: Sikerült ráerőltetni játékunkat az ellenfélre

A Győri Audi ETO KC csapata magabiztos győzelmet aratott a dán Midtjylland ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében. A győri lányok trénere elégedett volt a mutatott játékkal.

Ambros Martin, a győriek vezetőedzője a mérkőzés után úgy fogalmazott, csak azért, mert szinte hazai pályán játszottak, nem érezte, hogy extra nyomás, plusz teher nehezedne csapatára.

“Megpróbáltuk ráerőltetni saját játékunkat az ellenfélre, és ez nagy mértékben sikerült is. Voltak hibáink, de ezek kijavíthatók a vasárnapi döntőre” – tette hozzá.

Fotó: MTI

“Úgy éreztem, hogy mindkét félidőben jól játszunk, csak annyi volt a különbség, hogy a Midtjylland a másodikra harcosabbá vált, ezért lett kicsit szorosabb a mérkőzés” – vélekedett Eduarda Amorim, hozzátéve, hogy lábsérülése nem vészes, a döntőben tud játszani.

Helle Thomsen, a dánok edzője csupán annyit jegyzett meg, hogy a Győr fantasztikus csapat, megérdemelten jutott döntőbe.

A győriek a vasárnap 17 órakor kezdődő döntőben a montenegrói Buducsnoszt Podgorica és a macedón Vardar Szkopje párharc győztesével találkoznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik