Sport

Lengyel kapus pótolja Miklert

A Pick Szeged honlapján erősítette meg a hírt, mely szerint a lengyel válogatott hálóőr, Piotr Wyszomirski pótolja majd a jövőben Mikler Rolandot.

A Veszprémbe igazoló Mikler pótlását minél hamarabb meg kellett oldani, és a szegediek úgy döntöttek, a Csurgótól csábítják el a lengyelt, aki 2+1 éves szerződést kötött a Tisza-partiakkal.

Fotó: Europress Fotóügynökség

“Néhány napja vettük fel a kapcsolatot Piotr Wyszomirskivel, és kezdtünk arról beszélgetni, hogy szívesen látnánk a Pick Szeged csapatában, mivel értesültünk arról, hogy távozik Csurgóról. A lengyel válogatott kapus nagyon megörült a megkeresésnek, mert egyik álma volt, hogy a patinás szegedi egyesületbe igazoljon. Úgy gondolom, hogy komoly erősítés lesz, a Pick-drukkerek a Csurgó kapusaként láthatták, hogy kiváló képességekkel rendelkezik” – nyilatkozta Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója.

Wyszomirski 2009 óta tagja a lengyel válogatottnak, és eddig 56 alkalommal húzta magára a piros-fehér mezt, Magyarországra 2012-ben érkezett. A Csurgóval az első évében bronzérmes lett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik