Sport

Kőkemény ellenfelet kapott a Szeged

pick szeged (pick szeged)
pick szeged (pick szeged)

Juan Carlos Pastor, a Pick Szeged kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint már az elődöntőben finálét vív majd együttese az EHF-kupában.

Kedden, Berlinben kisorsolták az EHF-kupa négyes döntőjének sorsolását, melyben a Pick Szeged kézilabdacsapata is érintett. Fortuna kissé elpártolt a magyar együttes mellől, ugyanis a Final Four házigazdája, a jó erőkből álló Füchse Berlin lesz majd Juan Carlos Pastor legénységének ellenfele az elődöntőben. A másik ágon a román Constanta és a francia Montpellier találkozik majd. A Final Fourt május 17-én és 18-án rendezik Berlinben.


Így örültek a szegediek a négyes döntőbe jutásnak
Fotó: MTI

„Az elődöntőben rendezik a döntőt. Lehetett volna könnyebb ellenfelet is kapnunk, azonban ezt kell elfogadnunk, a Berlin ellen kell kiharcolnunk a fináléba jutást. Egyelőre még nem az EHF-kupa négyes döntőjére koncentrálunk, komoly feladatok várnak ránk, máris itt az első! Szerdán este a Csurgó otthonában szeretnénk nyerni, és bejutni a jövő héten kezdődő bajnoki döntőbe”nyilatkozta Pastor a sorsolás után a szegediek klubhonlapjának.

Nem lesz ismeretlen egymásnak a két együttes, az előző idényben a Bajnokok Ligájában futottak össze a felek, akkor a berlini „Rókák” oda-vissza verték a Szegedet a csoportban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik