Sport

3,5 millió forintjába fájt orbitális bakija a pókeresnek

Ingyen indulhatott volna a 15 ezer dolláros versenyen az amerikai Chino Rheem, egyszerűen elfelejtette, majd mentegetőzött.

A rengeteg balhéjáról ismert amerikai Chino Rheem a fél pókeres társadalomnak tartozott, így hatalmas meglepetést okozott, hogy bár ingyen indulhatott volna a WPT World Championship főversenyén, nemes egyszerűséggel elfelejtette azt – írja a Poker.hu.

2013 World Poker Tour Championship bajnokságát az a Chino Rheem nyerte, aki hatalmas gödörből tápászkodott ki az utóbbi években. Rengeteg adósság okozott folyamatosan fejfájást neki, a hitelezői állandóan a nyakán lógtak.

Egy varázsütésre aztán megszűnt az összes gondja, ugyanis elhódította az 1,15 millió dolláros fődíjat, és úgy látszott, örökre megoldódnak problémái.

A feje azonban nem biztos, hogy kitisztult Rheemnek, ugyanis idén alanyi jogon járt volna neki az indulás ugyanezen a WPT World Champion tornán, ő viszont teljesen megfeledkezett a 15 400 dolláros versenyről.

A bakira ő maga hívta fel a figyelmet, miután sok sikert kívánt barátainak a tornán, és azt írta, hogy nem védheti meg címét, ugyanis nem fog elindulni rajta.

Egy válaszüzenetben az amerikai Robert Mizrachi hívta fel a figyelmet, hogy márpedig „ingyen” lett volna számára a nevezés. Erre ügyes-bajos gondjaira kezdett el Rheem hivatkozni, de a kutya nem hitt már neki, aki ezzel egészen pontosan 3 436 000 forintot dobott ki az ablakon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik