Sport

Pozitív meglepetésre is képes a Lakers

Chris Kaman (chris kaman)
Chris Kaman (chris kaman)

A rájátszásba igyekvő Phoenix Sunsot győzte le a Los Angeles-i kosárlabdacsapat az NBA-ben.


Fotó: Europress Fotóügynökség

Hiába kullog a nyugati konferencia hátsóbb régiójában a rájátszásról már biztosan lemaradó Los Angeles Lakers, azért Mike D’Antoni csapata még tud meglepetéseket okozni. Ez történt magyar idő szerint hétfőn hajnalban is, amikor a playoffba igyekvő Phoenix Sunst győzte le a Lakers, Chris Kaman volt a húzóember, aki 28 pontja mellé 17 lepattanót szerzett.

Nem is olyan rég még szinte biztosnak tűnt, hogy a New York is búcsút inthet a rájátszásnak, ám az ellenfelek botladoznak, a Knicks pedig a legutóbbi tíz meccséből hetet is megnyert – a legutóbbit a Golden State Warriors ellen –, azaz már csak egy mérkőzés a hátránya az együttesnek a keleti hetedik Atlanta Hawks mögött.

A Brooklyn Nets 114-99-re nyert a vendég Minnesota Timberwolves ellen, ezzel sorozatban 13. hazai sikerét aratta, amely klubcsúcsnak számít.

Kevin Durant nagy sorozata sem szakadt meg. A Utah Jazzt két vállra fektető OKC zsenije ismét 25 pont fölé jutott (most 31-ig), ez pedig sorozatban a 38. ilyen meccse és már csak kettőre van Michael Jordan rekordjától.

Eredmények – NBA, alapszakasz

Oklahoma City Thunder-Utah Jazz 116-96
Cleveland Cavaliers-Indiana Pacers 90-76
Brooklyn Nets-Minnesota Timberwolves 114-99
Orlando Magic-Toronto Raptors 93-98
Boston Celtics-Chicago Bulls 102-107
Golden State Warriors-New York Knicks 84-89
Portland Trail Blazers-Memphis Grizzlies 105-98
Los Angeles Lakers-Phoenix Suns 115-99

Videó – A Lakers győzelme:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik