Sport

Palvin Barbi a Fradi vízilabdázójával randevúzhat

Palvin-Barbara(1)(960x640)(1).jpg (Palvin Barbara)
Palvin-Barbara(1)(960x640)(1).jpg (Palvin Barbara)

Tyler Martin, a zöld-fehérek ausztál légiósa szemet vetett a gyönyörű modellre, s a televízio képernyői előtt hívta őt randizni - írja a Blikk.

A nyár óta a Ferencvárosban játszó vízilabdázóval a Sportklub készített interjút, ő pedig kapott az alkalmon, s Palvin Barbarának üzent.

“Én és ausztrál csapattársam Aidan Roach, keressük a magyar menyasszonyunkat. Palvin Barbara, ha nézed ezt az adást tudd, hogy mindig kapható vagyok egy randira! Ezt mindenképpen mutassátok meg neki” – mondta mosolyogva Tyler Martin.

Fotó: Facebook

Palvin Barbara mára már nem csak egy modell, elismert márkák arca lett, s szinte nem rendeznek nélküle nemzetközi filmes vagy zenei díjátadó gálát. Tyler Martinnak akár esélye is lehet, hisz Barbi jelenleg keresi a szerelmet, bár nemrég napvilágot láttak olyan hírek is, hogy korábbi barátjával, Niall Horannal találkozgat. A modell ezt a Glamour gálán cáfolta.

“A jó humorérzék a legfontosabb. Ne a romantikus bókolás menjen a szememről és a holdfényről. Az első barátom azt mondta, olyan szép vagyok, mint egy új traktor. Nekem ezek bejönnek” – mondta a velvet.hu-nak Palcin Barbi a számára ideális férfiről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik