Sport

Bulatovics a nyáron elhagyja a Győrt

Katarina Bulatovics (katarina bulatovics, )
Katarina Bulatovics (katarina bulatovics, )

Katarina Bulatovics, a Győri Audi ETO montenegrói jobbátlövője hazatér. A 29 éves kézilabdázó a Buducsnoszt Podgorica csapatába tér vissza, ahol korábban 2008 és 2012 között játszott.


Egy évig tartott a győri kaland
Fotó: MTI

Katarina Bulatovics 2013-ban érkezett Győrbe a Valcea csapatából, a Rába-partiakkal pedig az a célja, hogy karrierje során harmadik alkalommal is megnyerje a Bajnokok Ligáját. Régi-új csapata, a Buducsnoszt Podgorica is ott lesz a Budapesten rendezett Final Fourban – mint ahogyan a macedón Vardar és és a dán Midtjylland is.

„Kétévnyi távollét után örülök, hogy visszatérek a Podgoricába, és újra együtt játszhatok azokkal, akikkel közösen értünk el nagy sikereket klub- és válogatott szinten egyaránt. Elégedett vagyok a győri szezonommal, olyan kiváló játékosokkal szerepelhettem együtt, mint Görbicz, Löke, Lunde és Amorim. Jó tapasztalat volt, ezért sajnálom is, hogy távozom” – idézi Bulatovicsot a podgoricai klubhonlapra hivatkozva a Nemzeti Sport.

A tavaly egy plusz egy éves szerződést kötő montenegrói játékos nagy reményekkel érkezett – mint a világ egyik legjobb jobbátlövője – de valami miatt nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A távozó játékos pótlására a hírek szerint Susann Müller az első számú kiszemelt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik