Sport

Halogatják a döntést Görbicz lefejelése ügyében

Az európai szövetség szerdára ígérte a fegyelmi határozatot, de eddig még nincs döntés. Csak egy időt húzó levél érkezett Győrbe.

Görbicz AnitátPodgorica játékosa, Milena Knezevic fejelt le a vasárnapi BL-meccsen (26-26) – azóta is hatalmas hullámokat ver az ügy. Miután hétfőn Kelecsényi Ernőaz ETO elnöke leszögezte, eljuttatják a felvételeket az Európai Kézilabda Szövetséghez (EHF), és megteszik a szükséges lépéseket, hogy feljelenthessék Knezevicet – aki közben bocsánatot kért – kiderült, az EHF hivatalból is fegyelmi eljárást indít.

Az EHF – honlapja arról számolt be, az eset tárgyalását azon melegében szerdára tűzték ki, ahova meghívták a kirívó durvaságot elkövető kézilabdázót, illetve klubjának képviselőjét is.

Mivel azóta semmilyen információ nem látott napvilágot, az EHF honlapján sem találtunk semmilyen hírt, érdeklődésünkre Szilágyi Andrea a Győri-Audi ETO KC kommunikációs vezetője elmondta, Kelecsényi Ernő levelére szerdán azt a választ kapták az EHF-től e-mailben, hogy napokon belül megszületik a döntés.

panel management

Ajánlott videó

Olvasói sztorik