Sport

Görbicz Anitát szándékosan lefejelték

Agyba főbe verték a győri lányokat Podgoricában - már ami a kézilabda szabálykönyv részét egyáltalán nem képző testi fenyítést illeti. Ami a lényeg, a végeredmény viszont döntetlen (26-26) lett.

A címvédő és már biztos négyes döntős Győr 26-26-os döntetlent játszott a Buducsnoszt Podgorica otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének vasárnapi játéknapján. Az elég feszült hangulatú meccsen volt minden, ami a női kézilabda szépségét és keménységét jellemzi – utóbbi alattomosságok inkább hazai részről.

A meccs utolsó pillanatában viszont történet valami, amit a jóindulatú Egri Viktor riporter hirtelenjében véletlen összefutásnak látott, ha azonban jobban megnézzük az alábbi felvétel részletet, tisztán látszik, hogy Milena Knezsevics nem mes egyszerűséggel szándékosan lefejelte Görbicz Anitát, majd elkamuzta, hogy összefutottak. Mondjuk Görbe nyolc gólt dobott, elég sok borsot tört a hazaiak orra alá, de ennyit azért mégsem…

Ambros Martin edző elhagyva Podgoricát, a “pofonok völgyét” nem tért ki az ellenfél brutalitására, csak annyit mondott, nem teljesen elégedett, mert mindenképpen győzni szerettek volna. “Tovább kell dolgoznunk, mert még egyáltalán nem vagyunk száz százalékos állapotban – májusra oda szeretnénk kerülni” – nyilatkozta a spanyol edző a Nemzeti Sportnak.

Május, Budapest, Bajnokok Ligája Final Four!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik