Sport

Elbukta saját nevét egy pókerpartin

Egy új-zélandi játékos érdekes fogadást bukott egy pókerpartin, a saját nevét tette fel tétként, amit el is vesztett, azóta pedig Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnovának hívják.

Az emberi hülyeségnek úgy látszik nincs határa, egy új-zélandi pókerjátékos, erősen illuminált állapotban saját anyakönyvezett nevét bukta el egy baráti pókerparti során – írja a Poker.hu.

2010-ben történt az eset, hogy pár, fiatalokból álló új-zélandi srác leült egymás ellen pókerezni. A baráti zsugázás komoly italozással kereszteződött, és ahogy az ilyenkor lenni szokott, a dolgoknak nem lett jó vége.

Az egyikük ugyanis a saját nevét tette be a közös „alapba”, ami meglehetősen rossz ötletnek bizonyult. Az este folyamán mindenét elvesztette, így végül a nevét is, amit köteleztek a kártyatársak, hogy változtasson meg.

A fiatal új-zélandi ezt meg is tette, igaz semmire nem emlékezett belőle, és beadta a kérvényt a megfelelő szervek felé. A nemrégiben meghosszabbított útlevelében már az új neve szerepel, ami nem mást mint a Full Metal Havok More Sexy N Intelligent Than Spock And All The Superheroes Combined With Frostnova.

Csak azért nem lett hosszabb, ugyanis az új-zélandi törvények maximum 99 karaktert engednek, ráadásul a hatóságok kötelezték a fiatalt, hogy a jogosítványát és a személyi igazolványát is cserélje le, ugyanis azokon még a régi neve szerepel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik