Sport

Babos képtelen meccset nyerni egyesben, Czink továbbment

Babos-Timea-Jani-Reka-Luca(960x640).jpg (babos tímea, jani réka luca, )
Babos-Timea-Jani-Reka-Luca(960x640).jpg (babos tímea, jani réka luca, )

Babos Tímea háromszettes csatában maradt alul az Indian Wells-i tenisztorna első selejtezőkörében az orosz Kudryavtseva ellen. Czink Melinda a taipei Su-Wei Hsieh ellen győzött, Olga Rogowksával játszik majd a főtáblára jutásért.

Mint köztudott, a 20 éves magyar teniszező idén még nem nyert mérkőzést egyesben, pedig már márciust írunk. Ezúttal Indian Wellsben próbált szerencsét, s sajnos ott is elég hamar búcsúzott.

Babos Kudryavtsevával küzdött meg a kvalifikáció első fordulójában. Az első játszmában 3-3-as állásnál elvesztette adogatását, s bár 4-5-nél visszabreakelt, orosz ellenfele végül 7-5-re nyert.

Fotó: Europress fotóügynökség

A második játszmában már magabiztosabban teniszezett Babos, a döntő szettben viszont hiába volt 4-3-nál breakelőnyben, Kudryavtseva nem adta fel, s remek három játékot produkálva 6-3-re behúzta azt.

Czink Melinda szintén három játszmás meccset kényszerült játszani. Az első szettben szinte csak breakeltek a felek, ebből még Czink jött ki jobban, ám Hsieh 41 perc múltán egyenlített. Szerencsére azonban nem marad magyar teniszező nélkül a tenisztorna, Czink ugyanis 6-4-re győzött az utolsó játszmában.

Eredmények – Indian Wells-i tenisztorna, selejtező, 1. forduló:

Czink Melinda – Hszie Szu-vej (tajvani, 18.) 7:5, 4:6, 6:4
Alla Kudrjavceva (orosz)-Babos Tímea (12.) 7:5, 3:6, 6:4

Ajánlott videó

Olvasói sztorik