Sport

Új tréner Babos oldalán

Babos-Timea(960x640).jpg (babos tímea, )
Babos-Timea(960x640).jpg (babos tímea, )

Tomas Drouet személyében új edző került Timi szakmai stábjába: a 30 éves monacói szakember a florianopolisi WTA-verseny kezdetétől vesz részt a munkában. A fizikai felkészítésért továbbra is Nikola Andjelics felel, aki tavaly tavasz óta segíti a 20 éves magyar játékost.

Drouet hónapokon át ütőpartnerként segítette Bernard Tomic pályafutását. Az ausztrál játékos élete ATP-tornagyőzelmét vele érte el, utána Drouet már edzőként is tevékenykedett. Májusban „szakitottak”, ezután a monacói szakember Marion Bartoli edzője lett. A francia sztárnak sikerült élete álma, a Grand Slam-győzelem. Nyilatkozatai alapján ezt édesapjának és trénerének köszönheti.

Bartoli visszavonult nem sokkal a US Open előtt, ekkor jött az együttműködés Peng Suajjal. Thomas Drouet négy hónapot dolgozott a kínai játékos, aki az év végén megnyerte a páros Masterst – írja a babostimea.hu.

Tomas Drouet, Timi és Nikola Andjelics
Fotó: babostimea.hu

Az elért eredmények alapján egy kiváló, sok tapasztalattal rendelkező edző segíti ezentúl a 20 éves magyar játékos pályafutását.

„Nagyon boldog vagyok, hogy rátaláltam Thomas-ra! Rettenetesen megbízok a tudásában, érzem, nagyon sokat tud nekem majd segíteni. Nikolára továbbra is nagy szükség van, a jó fizikai állapotomat neki köszönhetem. Így természetesen számítok rá a jövőben is” – nyilatkozta Timi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik