Sport

Fiatal magyar játékos aratott győzelmet Las Vegasban

póker (póker)
póker (póker)

Herédi Dániel győzelmével ért véget Las Vegasban a WSOPC 580 dolláros versenye. A magyar játékos 27 ezer dollárt, azaz több mint hatmillió forintot.

Gyönyörű magyar siker született Las Vegasban, a Caesars Palace kaszinóban rendezett WSOPC sorozat egyik mellékversenyén. Herédi Dániel csupa amerikai helyi profi között szerezte meg a 27 ezer dollárt érő bajnoki címet – írja a Poker.hu.

Összesen 208 játékos nevezett a World Series of Poker Circuit 580 dolláros No Limit Hold’em mellékversenyére a Caesars Palace kaszinóban. Köztük volt a magyar Herédi Dániel is, aki szerencsét próbálni ment ki a póker és a szerencsejáték fővárosába.

21 főt díjaztak a 204 ezer dolláros nyereményalapból, köztük volt Herédi is, aki végül a legnagyobb pénzt tehette zsebre ebből. Nyolc amerikai mellett egyedüli külföldiként jutott be a kilencfős fináléba, ahol a párbajig is elverekedte magát, amit Brian Gormannal játszhatott.

A helyi profiként ismert Gorman azonban nem tudta feltartóztatni Herédit, aki ezzel megszerezte a bajnoki címet, mely egyben élete első versenygyőzelmét is volt. A WSOPC karkötő mellé 27 ezer dollárt, átszámolva kicsivel több mint hatmillió forintot kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik