Sport

Újabb magyar online sikerek a PokerStarson

póker (póker)
póker (póker)

A legnagyobb pénzt szusza84 tehette zsebre hétvégén, 32 ezer dollárt nyert, de Phoneixkee 27 ezer dolláros és PhilLaak3991 tízezer dolláros nyereménye is szép siker.

Természetesen nem maradhatott el a mostani hétvége sem magyar online póker sikerek nélkül. Négy honfitársunk is milliós nyereménnyel zárt, összesen pedig 78 ezer dollárt kaszáltak – írja a Poker.hu.

Szombaton késő este született meg a hétvége első magyar menetelése. A „PhilLaak3991” nevű játékosunk 4 366 induló között jutott el a PokerStars Saturday Eliminator 27 dolláros tornáján a második helyig. A tehetséges zsugás sajnos a párbajban kikapott a görög „naxiotis”-tól, de így is 10 172 dollárt zsebre tehetett.

Vasárnap este született meg a hétvége egyetlen magyar győzelme, „Phoneixkee” a PokerStars The Hotter 75 turbó lebonyolítású versenyén nem talált legyőzőre. 2 450 játékos között masírozott egészen a dobogó tetejéig, amiért 27 049 dollárt vehetett át a virtuális kasszánál.

A hétvége legnagyobb nyereményét “szusza84” kaszálta be, mégpedig a PokerStars Sunday 500-on. 886 versenyző fizette be a félezer dolláros nevezési díjat, így a prize pool 443 ezer dollárra nőtt.

A döntőbe két magyar játékos is bejutott, „Akameo” volt az egyik, aki viszonylag hamar, a nyolcadik helyen, 8 860 dollár nyert felmarkolva búcsúzott a további küzdelmektől. A másik „szusza84” volt, aki sokáig harcban volt a győzelemért, azonban egy peches parti véget vetett az ő menetelésének is.

A későbbi győztes holland „Rens02” emelt A-8-al, a magyar játékos allin ment A-K-lyal, amire megadást kapott, de pechjére a holland „talált” egy nyolcast a 7-8-5-7-J boardon, így kiejtette „szusza84”-et a versenyből. A magyar játékos így sem búslakodhatott, ugyanis 32 327 dollárral lett gazdagabb.

Összesen tehát a négy zsugásunk 78 408 dollárt kártyázott össze a hétvégén, ami közel 18 millió forintot jelent.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik