Sport

Egy nap alatt elfogytak a jegyek Madár meccsére

erdei zsolt (erdei zsolt, )
erdei zsolt (erdei zsolt, )

Kedden délelőtt kezdték el Erdei "Madár" Zsolt búcsúmeccsére a jegyértékesítést. Egy nap alatt el is kapkodták a belépőket.

A korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó-világbajnok március 8-án, Kecskeméten a Boksz Világszervezet (WBO) Európa-bajnoki címéért küzd majd meg.

Viszont aki nem kapcsolt időben, lemaradt a mérkőzésről, ugyanis egy nap alatt minden jegyet eladtak a gálára.

“Úgy látszik, Erdei Zsolt népszerűsége töretlen a szurkolók körében és még mindig ő a legkedveltebb ökölvívó kis hazánkban és mindenki szeretné őt látni még legalább egyszer a szorítóban”- mondta Rácz Felix.

Fotó: MTI

A gálán Bedák Zsolt is ringbe lép a WBO Európa-bajnoki övért Giorgi Gachechiladze ellen, de a többi között Kovács „Vipera” Attilát és Baranyi Richárd is megmutatja magát a hazai közönségnek.

Erdei egyébként elmondta, miután kiderült, hogy a grúz Shalva Jomardashvili ellen lép kötelek közé, hogy nem lesz könnyű dolga.

“Megnéztem Jomardashvili néhány mérkőzését, amelyekből az derült ki, hogy erőszakos, harcos srác. Jóval fiatalabb, mint én, biztosan nagy benne a bizonyítási vágy, hiszen óriási skalp lenne, ha megverné két súlycsoport világbajnokát, úgyhogy fel kell kötnöm a gatyámat” – nyilatkozta Madár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik