Sport

4 millió dollárt nyert Phil Ivey Melbourne-ben

Hétfőtől kétszeres Szuper High Roller bajnoknak hívhatja magát Phil Ivey, aki 2012 után idén is megnyerte az Aussie Millions 250 ezer dolláros versenyét.

Hatalmas összeget kaszált Phil Ivey Melbourne-ben, miután 2012 után idén is ő szerezte meg a győzelmet az Aussie Millions 250 ezer dolláros Szuper High Roller tornáján. A póker Tiger Woodsának becézett játékos a bajnoki cím mellé még négymillió dollárt is kapott – írja a Poker.hu.

A minden évben megrendezésre kerülő 250 ezer dolláros Szuper High Roller torna még soha ennyi érdeklődőt nem vonzott az asztalokhoz az idei Aussie Millionson. Összesen 46 befizetés történt, ami több mint 11 millió dollárt jelentett a nyereményalapba.

Mivel egy játékos kiesése után újra tudta magát vásárolni, így jó páran voltak, akik kétszer, de olyanok is, akik háromszor csengették be a 250 ezer dolláros nevezési díjat.

Köztük volt a kanadai Daniel Negreanu is, akinek végül sikerült a hat fizetős helyre bejutni. Olyan illusztris személyek társaságában tette meg mindezt, mint jó barátja, Phil Ivey, vagy éppenséggel Tom Dwan, Fabian Quoss, Mike McDonald és Isaac Haxton.

Bár sokáig úgy tűnt, hogy a két jó barát játssza a párbajt is, Negreanu végül a negyedik helyen búcsúzott, amiért 1 250 000 dollárt kapott, így végül félmillió dollárt profitált a tornán.

Ivey később bejutott a Heads Upba is, ahol Haxton várta, aki azonban nem tudta megállítani ellenfelét, és kénytelen volt „behódolni” a póker Tiger Woodsának.

Ivey megszerezte tehát a győzelmet is, ami második bajnoki címét jelentette a 250 ezer dolláros Szuper High Roller történetében. Valamint feljött a második helyre a „Minden idők legtöbbet kaszáló pókerjátékosok” rangsorában is, amivel pont Negreanut előzte be.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik